Summer Discount

client: Orange

agenţie: eLowe

Campania Orange Summer Discount consta în reduceri direct proporționale cu temperatura de afară. Astfel, orice grad peste 25º Celsiuis reprezenta un procent de reducere din prețul anumitor produse din magazinele Orange.

În cadrul campaniei am realizat mini-jocuri flash, widget-uri și animații pentru display-ul led de pe fațada Orange Concept Store Muzica.

Mini-jocul flash a fost realizat pentru popularizarea și consolidarea mecanismului campaniei. Jocul a avut 3 niveluri în care punctarea ținea cont de rapiditatea răspunsului, de numărul cât mai mic de răspunsuri ratate sau greșite precum și de alte bonusuri. La sfârșit jucătorul putea să-și înscrie scorul într-un clasament centralizat.

Widget-urile afișau în timp real reducerea concretă a produselor aflate în campanie. Astfel, se consulta temperatura reală de afară precum și lista la zi cu produse aflate în campanie și se afișau aceste produse cu prețul deja redus corespunzător.

În cadrul campaniei au fost realizate și animații video pentru display-ul de tip led de la Orange Concept Store Muzica, display deosebit atât din punct de vedere tehnic cât și din punct de vedere al formei. Toate animațiile au fost însoțite de simulări pentru o mai bună previzualizare a acestora înaintea aprobării finale.

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Animaţiile video au fost livrate în 3 formate: format pentru previzualizare, format de simulare și format tehnic corespunzător cerințelor speciale ale display-ului pe care au fost rulate. Primele 2 formate sunt inserate în cele ce urmează.

Comments are closed.